SrpYlmz cigdemusta07 hamileliğimin başından beri içiyorum türk kahvesi hergun içerim canım birsey olmaz korkma 🫶
tazeanneee123 cigdemusta07 iç canim keyfini cikar yakinda mide bulantindan ozlersin icebilmeyi xjjdjdn
Kahvemsi-05 cigdemusta07 Günde 1 Fincan Kahveden Birşey Olmuyor Canım Aksine Eski Kadınlarımızın Bir Söylentisi Var “Kahve Agrıyı Azaltır” Ve Bunun Etkisini Çevremde Sezeryan Doğum Yapmış Olan Kuzenim Ve Yakın Komşumuz Gördü Kimisi Çıktıktan Sonra Sızlanıyor Ama Bu İkisinin Maşallahı Oldu No Sızı No Acı🥰
Karanfil19 Benim Doktorum çok olmamak şartıyla kafeinden kaçın demişti isterseniz doktorunuza bir sorun ama bence bi kereden Bi şey olmaz canınız istiyor sonuçta
myavocado cigdemusta07 bana doktor günde bir fincan istediğin kahveyi içebilirsin demişti, ben gün aşırı bir fincan içiyorum hamileliğimin başından beri.
Zynp12 cigdemusta07 günde 1 tane tüm kahvesi icebilirsin demişti Dr bana bende aşırı kahve bagimlisiydim çok zorluyordu beni günde 1 tane içtim bı sikintida olmadı ama yine de bı sorun isterseniz.
Zg99 cigdemusta07 bende kahve bağımlısı olarak 1 gün arayla içiyorum 4 aylık olduk şükür Türk kahvesi içmen sorun olmaz canım
iremd-1798 cigdemusta07 34+4 teyim her gün bir tane net içiyorum arkadaşım gelirse 2. yi de içiyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım 🥹 doktor da kahve ile alakalı bir şey demedi. Hatta yaz geldi şimdi Nescafe gold ile soğuk kahveye başlayacağım 🤭