Tosuncuk Şimdi kızlar 5. Haftada ve 6. Haftada gittim doktora birinde keseyi birinde bebeği gördük hamdolsun ve ikisinde de tam 6 hafta dedi yani son adet tarihimle bir gidiyordum ikisinde de alttan baktı doktor dün gittim başka bi doktora başka bi hastaneye karından baktı bu arada yarın 9. Hafta oluyoruz ama dün doktor 7+5 gördü bebeğin boyuna göre ultrsonda böyle olan var mı kafama takıldı ve doktor kilondan dolayı olabilir dedi bide gazdan dolayı olabilir dedi ama hep alttan mı baktırmam lazım ?? Kafamda deli sorular
ceco Tosuncuk bende 17+2 yim normalde ama ultrason da 16+4 gözüküyor oda yumurtlamanla alakalı geç döllenme dedi doktorum başından beridir böyle ama bebeğin sağlığı ile ilgili çok şükür birşey yok 🙏🏻🤔 normal yani
Portakalcicegiii Göbekten gözüküyorsa alttan baktırmamaya çalış düşüge yol açıyor diyorlar büyüyene kadar da ultrasonda farklılıklar çıkabiliyor geç döllenme erken döllenme vs gbi
Tosuncuk Portakalcicegiii geç döllenme olmadı dün gittiğimde bi tek farklı gözüktü oda üstten baktığı için ilk 2 defa gittiklerimde hep sata göre aynıydı
Tosuncuk ceco benimde iyi çok şükür ama ilk 2 kere gittiğimde doktorum aynıydı ikisinde de aynı çıktı dün gittiğimde de 1 hafta geri gözüküyor dedi