Ozgednc kötü tecrübe paylaşmak bana göre çok yanlış burada herkes hamile yada lohusa tecrübe yoksa bile olumsuz bir şekilde konuşmakta yanlış bebek kıyaslamak zaten akıllıca değil bende 1 haftalık küvez deyimimizde neler gördüm bir bilseniz asla olumsuz değildi hiç biri anne otelinde kaldığımda bir anne 30 haftalık doğum yapmıştı bebek 1 kilo bile değildi 5 mayısta doğum yapmış 15 gün küvezde kalmış bebek 1800 kilo ile 3. Seviyeden 16. Gün taburcu oldu benim anne oteline giriş yaptığımın ertesi günüydü ve hemşirelere yalvardı kadın biraz daha kalalım çok güzel bakıyoruz burda ben evde asla bakamam diye bende aynı şekilde ağlamıştım nolur taburcu olmayalım evde bakamam diye ağlayarak bırakmıştım halbuki bebeğimi çıkarkende evde bakamam diye ağlamıştım haberlerde görünenler çok farklı içine girdiğinde anlıyor insan bende haberlerden etkilenmiştim o kadar ağlamamın sebebi oydu birazda Allah o hemşirelerden doktorlardan razı olsun o kadar güzel bakıyorlar ki bebeklerimize anlatamam size sanki kendi evlatları benim 2. Bebeğim bu ama gaz çıkarmayı emzirmeyi biberon vermeyi bilmiyormuşum annelik eğitimi oldu bana ben ordaki doktorlara hemşirelere de söyledim ben 2. Kez anne oldum ama bebek bakmayı bilmiyormuşum tesekkür ederim diye. Bebekler 35ten sonra eğer solunum sıkıntısı çekmiyorsa ve başka sorun yoksa küveze girmez. Sizde sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah beraber taburcu olup evinize gidersiniz 🤲🏼❤️