Tanura08 aliis07 iyi gidiyor haftaya detaylıya gireceğiz onu heyecanla bekliyoruz 20+5 bu haftada bitti sayılırrrr 😍💙
3_oglan_annesi aliis07 karnım burnumda diyim hawa sıcak diyim bosluklarim agriyo diyim arada bı kenara toplanma olup agritiyo diyim cuma günü ayrıntıya girecem diyim ne zormuş üçüncü hamilelik bere 🤭🥵🥵
BusraaZeynep aliis07 22 haftadayım. Ve aşağı vuruyordu üç gündür çok hareketliydi bugün bi yık daha iyi gibi yukarılarda da hissettim neden bilmiyorum enfeksiyondan belki olabilir sık sık enfeksiyon oluyor çünkü . Suyum fazlaymış şekerde çıkmadı sürekli tedirginim…
nazel123 Güzel gidiyor ayrıntılıya gircem haftaya onu bekliyorum siz girdinizmi cinsiyeti ne bebişinizin biz isim karar veremedik hala 😅 Uyku hali tekrarlıyor çabuk yoruluyorum 😊
aliis07 nazel123 ben de yarın ayrıntılıya giriyorum cinsiyeti kız ismini de açelya koymaya karar verdik 🩷🩷
aysee1234 bebisim kipir kipir 🥰 iyi gidiyor sadece gelecek olan sicakliklar korkutuyor beni bütün yazi nasil gecirecegiz karnimiz burnumuzda 😩
nazel123 aliis07 benimde 22+2 oluyor yarın ayrıntılı ultrasonumuz insallah sağlıklıca kucağımıza alırız 🥰 Yüzlerini de gösterirler insallah 😂