Selintosh Balkiz Bu benim kendi fikrim cnm millet bana sormayacak sonuçta isim koyarken 😂😂😂 Akşam akşam kavgaya girişirsem yanımda ol.
HandeAnne Mom89 Kuranda edat bağlaç olarak geçen isim olmayan sözcük türlerini bile koyuyorsunuz. Hocalar bile diyor bi manası yok koymayın diye. Kurandan isim koymak farz değil artı bi getirisi yok. Koymamanın da bir götürüsü yok. Yazık falan değil yani...
Mom89 HandeAnne bende kurandan koymadım ama geçip kurandan geçen bir ismi bursan saçma.denesi hoş değil kuranda geçiyor sonuçta okuyoruz ona yazık . 💃💃💃😍
Deletedmom111 HandeAnne ya bizde illa kuran dan katın demiyoruz zaten Hanfendi ama bunlar kur an da geçen isimler ve sırf biri kattı diye saçma falan diyemeyiz herkesin kendi düşüncesi bunun için post açılması ne kadar doğru o da ayrı bir konu 😏
Mmerwe Balkiz orda dil kurumu varda kayıt altına mi alıyormuş yanı sözlük flan 😜 nerden malum hiç anlayamıyorum bu sene duydugum bu ilginç isimleri hiçbir yerde duymadım erva meva bunlar nedir ya yazım hatası sanki
Deletedmom308 Balkiz şu isimlerin çoğunun anlamı uydurmaca. öyle sanıldığı gibi cennetin hediyesi falan filan değil yani https://www.mumsema.org/turkce-arapca-isimler-ve-anlamlari/305149-anlami-yanlis-bilinen-kiz-isimleri.html
Devraninannesi Mom89 böyle insanları gerçekten anlamış değilim hayır efendim hamile yazık diyorum ama cidden bazen o kadar saçma insanlar çıkıyor ki karşımıza konuşmak için konuşuyorlar sanki 😂😂😂