Balkiz Gamzeeren 😍😘 ilke harika 💙 ismiyle yaşasın. İlkeleri olan dosdoğru bi insan olsun. Etrafınaki örümcek kafalı insanlara örnek olsun 💪😊
ATC Zeyzeyyet ablamın adı Zeynep kendimi bildim i bileli kavga ediyorum annemlerle niye adımı Zeynep koymafınız diye 😊
Bbsozlm Yazdığınız bir çok isim kuranda geçiyor yorumlarda zaten bi kaç bayanda belirtmiş size bu isimler saçma gelirken koyan annelerede sizin düşündüğünüz isimler saçma geliyor olabilir anlamı güzel olan bi ismi çocuğuna vermek bence daha doğru buda benim fikrim mesela . Keşke koymasalar , güzel demek zorunda kalıyoruz vsvs bence çok kırıcı bi post olmuş yorumlarınız ayrı kırıcı
Balkiz Yagmur0256 ipek 🦋🦋 çok çok güzel bi isim. Bu postu açtığıma nasıl mutlu oldum yahu. Kafamdaki isimleri koymak isteyen anneler zaten benimle aynı düşüncedeymiş. Şükürler olsun ki yalnız değilim 😂
Zeynpatak Balkiz sonu a ile biten isimlerden fenalik geldi . Degiisk olsun diye sacmalamaya basladik bikac senedir
Balkiz Zeynpatak az önce eşime okudum yuksrıdaki isim listesini. Anlasığın bişey olursa beni durdur dedim. Okudum. Ne desin sen şimdi bana diyo 😂😂😂 arka arkaya okuyunca daha bi garip 😂😂
Deletedmom111 Mom89 bir de yazmış ya adlarını görünce midem bulanıyor diye 😂😂😂😂😂😂😂 reflüdendir o reflüden 😂😂😂😂