elifozkann Nilaytoygar ben yaşadım bugun hala ara ara yaşıyorum 26 haftadayım ama gercekten adet olcam sandım hatta post attım
Duygumsu Nilaytoygar benim 31. Haftada oldu şiddetli değildi ama regl gelmeden önce belli eder ya öyle hafifti nstye girdim normal çıktı doktor olabilir böyle ağrılar bebek büyüyor dedi
elifozkann Nilaytoygar gitmedim ama araştırdığım kadarıyla bu haftalarda normal olduğu yazıyordu şiddetli ve kanamalı değilse, dinlenince geçiyorsa
Nilaytoygar elifozkann benim çoktu yürürken pek hissetmiyorum ama oturunca yatınca baya var,duş aldım biraz geçti bidaha olursa ebem gel dedi bakalım korkuyorum doğım sancısıdır diye
elifozkann Nilaytoygar bana önceki haftalarda da oldu doktorum normal demişti çoğu kere bende doğuruyorum sanmıstım gaz sancısı cıkmıstı. Ama herkeste aynı olacak diye bişey yok tabi
balim35 @elifozkann bende 23.haftadayım özellikle bir haftadır vardı kaşık ağrısı doktor hem magnezyumu artırdı hemde kalsiyum verdi ek olarak normal dedi farklı bir şikayetim olmadığı için
Nilaytoygar Duygumsu bende ebeme yazdım şuanlık ağrıyı izliyoruz bazen karnıma geçiyor bazen kasıkta ağrıyor ona göre hastaneye geçiçeğim ama telaşlıyım ya
balim35 @elifozkann Bana ligone adlı ilacı verdi ama doktorunuza sorun bence 🙏🏻herkesin ihtiyacına yönelik veriyor olabilirler kilo kan değerleri vs
Nilaytoygar Duygumsu gittim nstye falam girdim temiz çıktı erken doğumm riskimde yokmuş neyden olduğunu bulamadık haftaya kontrol