Cerenvebebisi-01 Kızlar 2 ay 2 günlük bebeğim var bugün rutin çocuk doktoruna götürdüm orada rota aşısı önerdi bu aşıyı yaptıran veya yaptırmayan var mı bilgisi olan lütfen yazabilir mi 🙏🙏
-MinikveAnnesi- Cerenvebebisi-01 kesinlikle hiç düşünme yaptır ben 2 ay önce rotaviruse yakalandım günlerce mahvoldum yatağa dusuyordum nerdeyse ama oğlumun aşısı olduğu için o etkilenmedi ben o haldeysem o kesin hastaneye yatardı
umrumdadegil Cerenvebebisi-01 ben yaptırdım doktorum öneriyordu ve dinledim bence gerekli Allah korusun hastane köşelerinde beklemektense evladını yaptır daha iyi
piiremsesinannesiii Cerenvebebisi-01 yaptırdım ve hatta bugün menenjit aşılarının son dozlarını oldu kesinlikle yaptırmalı bütün anneler çok önemli bu aşılar
Minat9496 Ben yaptırmadım ama pişmanım keşke yaptirsaydim özel bir aşı ozeller yapıyor ama keşke devlet zorunlu yapsa rotadan çocuklar serum yiyip hastane de yatıyor günlerce maalesef .. kaçınılmaz bir virüs ne yazık ki..ikinci çocuğuma yaptıracağım insllah
chaos Cerenvebebisi-01 ben kızıma yaptırmıştım 3. Ve 5.aylarda, aşı değil aslında ağızdan icirilen bi damla
Dilara_gokmen Ben ogluma tum ozel aşıları yaptırdım rota dahil zehirli ishalden koruyor. Oglum 5 yasinda 5 yasina kadar 1 kere bile ishal olmadi kesinlikle yaptir
Yumak1 Cerenvebebisi-01 Alerjik bi bebek değilse bence yapılmalı ama herhangi birşeye alerjisi varsa kesinlikle yaptırılmamalı