-ezgi-- ESMAARAS bence başla durdukça eksik geliyor aklına ya da fazla koyduğunu düşündüğün oluyor ona göre zamanını iyi değerlendirmiş olursun
YeniGelinMeselesi ESMAARAS 29da bitirdim iyikide erken hazırlamışım 33ten sonra bir ağırlık çöktü anlatamam şuan 36 oluyorum asla yapamazmışım adım atamıyorum ağrıdan hemen başla biran önce bitir derim hazır dursun🫠
Gulaysrcn ESMAARAS ben hala hazirlamadim 34.haftadayim doguma 1 ay kaldi nerdeyse havalarda isindi simdi daha zor geliyor🙈
Seldahilal ESMAARAS ben 30 haftada kıyafetleri yıkadım 32 de çantaya koydum şuan 34+6 benlik bikac eksiğim kaldı ondan sonra kapiticam inslalah
Mery27 29da başladım 30-31 de bitti,her gün aynı enerjide olmayınca yavaş alıyor ama yıkama ütüleme dahil
kubrakta ESMAARAS 32 de hazırlamıştım ilk kızım da şimdi 30 haftalık hamileyim bu hafta kıyafetlerini yıkıcam haftaya da çantamı hazırlarım inşallah ileriki haftalarda insan ağırlaşıyo havalarda baya ısınıyo zor oluyor sağlıcakla kucağınıza alın 🌸
Aerithma ESMAARAS bence yavaştan başlayın. Eğer kıyafetleri yıkayıp ütülediyseniz zaten hazırlaması kolay olur. Herhangi bir acil durumda hazır olur. Ben 35.haftada acile gitmek durumunda kalmıştım. Eşim panikle her şeyi evde unutmuştu. Şimdi hazırlayıp arabanın bagajına koyduk.