Bahargunesi Kızlar first test hızlı gebelik testi doğru mi sizce eczaneden bunu almıştım geçen aydan kalmış yaptım ama testler yanlış mı çıkarıyor sormak istedim
Bahargunesi sweetmom_ bugün adet günüm de ben de öylesine yapmıştım silik çizgi çıktı ama emin olamadım
Ayliz_bebek Bahargunesi bende erken gebelik testi yaptım negatif kaset test pozitif anlamadım bende gerçekten üzüldüm
Bahargunesi Ama bugün az önce erken gebelik testi yaptım hiçbir şey çıkmadı 😔 demek ki dünkü test yanlışmış
Cnsgumus Bahargunesi tekrar yap canım kasetten benmde erken gebelik testnde hayalet çizgi çıktı ama kasette belirgin çıkmıştı
123kruvasan Bahargunesi banda hafif gölgelik bar gibi geldi ama ümit vermekte istemem benimkide böyle çıkmıştı hergün test yapmaktan bıktım bi yanım var diyor bi yanım negatif
Bahargunesi Ayliz_bebek ben de çok üzüldüm ya negatifse eğer keşke dün yaptığımda da negatif çıksaydı böyle heveslendim akşam eşime söylemeyi düşünüyordum eğer bu da pozitif çıksaydı 😔
Ayliz_bebek Bahargunesi bilmiyorum canım gerçekten benim transferimin 7 günü bu gün 5 günün de yapmıştım öyle işte değişik çıktı yapmamaya karar verdim test günümde kanda öylenecem hayırlısı bakalım 🤲🏻🌸
Bahargunesi Ayliz_bebek inşallah olmuştur sizin ben adet oldum çünkü umarım sizin olmuştur inşallah tutunsun sıkı sıkı nasip olsun 🤲🤲🤲🤲♥️
Bahargunesi Cnsgumus first test silik çıkandi ama adet oldum bugün gene de teşekkür ederim cevabınız için 🥰