incismom haftada kan uyuşmazlığı testi nasıl yapılıyor? Kan mı alınıyor aç karna mı gitmek lazım yaptıranlar bilgilendirebilir mi doktoruma sormayı unuttum şimdi de ulaşamıyorum
Bguzeel incismom benim bildiğim evet önce kan alınıyor ardından da iğne vuruluyor 🤔 bende 22 haftayım iğne için bekliyorum eşimle aramızda uyuşmazlık var
Damlaozzz incismom Önce doktorunuz size indirekt coombs kan testini yapıcak sonuçlar çıktıktan sonra uyuşmazlık iğnesi yapılıcak işlem bu kadar ben tok gitmiştim yapıldı ama kesin olarak o konuda net bir bilgim yok
Zeyyno_ incismom Daha bı kaç gün önce yaptırdım hatta ikinci gebeligim zaten normal bı şekilde gidiyosunuz aç veya tok fark etmez kan veriyosunuz test sonucuna görede iğne vuruluyor
elifozkann incismom kan veriliyo sonucun negatif cıkması lazım ondan sonra iğne birazda gözlem altında tutup gönderiyorlar
Akdogan70 incismom kan alınıyor sonuca göre kalcadan 1 doz iğne oluyosun doğumdan çıkınca yine kalcadan 1 doz iğne oluyosun iki gebeligimde de 2 ser olmak üzere toplam 4 defa iğne olum