Cylnrcp1410 Minedmn 2sinde de kız çıkmıştı takvime göre, ama ikisi de erkek 😂 bende yanlış hesaplamış olabilirim ama bana güvenilir gelmedi 😂
Minedmn Kesimeliff 19 aylık kızım var ikisini de tatmak istiyorum tabi önceliğim sağlıklı olsunlar 😃❤️
Minedmn numix kan değişimi testi ne kadar zor hiç bişey anlamadım Instagram’da biri anlatmış ama yapabilen varsa onu hesaplayabilir mi
numix Minedmn https://blog.mucizeanne.com/tazelenen-kana-gore-cinsiyet-hesaplama/ bu siteden yapmıştım
Minedmn numix gebe kalma tarihi soruyor ama onu tam bilmiyorum son adet tarihinin ilk günü soruyorlar normalde
Mem numix ay ben yaptım takvimleri erkek dedi şimdi de sizin paylaştığınız linkide denedim orda da erkek çıktı doktor kıza benziyor dedi ama bizim de gönlümüzden erkek geçiyor 🫣
Bebisveannesiii Ben de şöyle bi hesap duydum ne kadar doğru bilmiyorum 😅 Hamile kalınan yaş + hamile kalınan ay - 9 . Çıkan sonuç çift ise kız bebek , tek ise erkek bebek .
celileturk Bebisveannesiii 28de gebe kaldım. 12.ayda. 40 yapıyor kız olması lazım ama erkek hamileyim
Mem numix 13 hafta 2 günlükken ama kordon arada dedi ve bizim sürekli gittiğimiz doktor değil sadece cinsiyet için gittiğimiz doktor şak diye hemen söyledi ama ben de erkek hissediyorum