Alone Hanımlar 4. Sezeryan olanlar daha gebeliğim pek yeni ancak doğumlarınız kaçıncı haftada oldu doktorlar herhangi bir sorun olmazsa tabi kaçıncı haftayı uygun görüyor. Herhangi bir sorun yaşadınız mı.
teachervera Alone Üçüncü nasıldı benim üç olacak hep ard arda arada bir buçuk sene var çocuklar arasında
snowglobe Alone ben 3 ve sonrasını her doktor yapmıyo diye duydum doğru mu. Siz başka bi şey sormuşsunuz ben başka bi şey sordum kusura bakmayıb merak ediyorum. Ben daha 2 sezeryan olacağım ama Allah nasip eder 3. De olursa şimdiden bilmek istiyorum
Alone teachervera benimde öyle cnm 2. Senede doğum yaptım hep. 3. De rahattı sadece genel anestezi olduğum için ilk gün ağrım biraz çoktu onun harici bir sorun yaşamadım 🩷
Alone snowglobe bende öyle biliyordum ama öyle değilmiş cnm. Kimse bişey demedi. Hem devlete hem özele gidiyorum. Zaten özeldeki doktorumdan onay alarak hamile kaldım ben. Sadece sezeryan sayısı arttıkça risk artıyor diye (rahim sürekli kesildiği için) 3 ten sonrasını pek önermiyorlar