Havvanur42 Hanımlar sizce Tuğba hocaya mı Rengin hoca mı gitmeyelim? İlk kez gideceğim ssvd için hangisini tavsiye edersiniz? 1 haziranda fiyatlara zam gelecek deniliyordu şuan ki fiyatını bilen var mı muayene ve doğum 😀
ikitosbikannesi_ Havvanur42 ben medicana da Nil Okur hocaya gitmiştim ilk çocuğumda. Rengin isim yapmış biri o hastane de çalışmış bir arkadaşım öyle dediği için Nil’i tercih etmiştim. Hatta rengin hocanın hastalarını muayene etme süresini bile tutmuşlar diyordu ki 4 dk -6 dk bi hasta ya bakıyor. İsim yaptığı İçin hastası çok. Tuğba hocayı tanımıyorum. Yeni gelmiş olabilir.
ayanarta1 Havvanur42 bende ssvd düşünüyordum devlette destekleyen olmadığı için kesin karar verseydim Tuğba hocaya gidecektim ama araştırmalar sonucunda rahimde perde ve gebelik şekerim olduğu için yapamazmsm risk faktörü fazlaymis ben vazgeçtim açıkçası. İki doktoruda görmedim Ama nedense Tuğba hocanin daha samimi içten olduğunu düşünüyorum
Nergizos Rengin hocanın yanında Şenay ebe diye biri var talep doğrultusunda onunla da çalışabiliyorsunuz. Diğer Dr hanımı tanımıyorum
Havvanur42 Betiniz inşallah ssvd yaparsınız bende Tuğba hocaya karar verdim ssvd deneyeceğim 26 haftalığız şuan. Adanadan geleceğim haftaya muayene için. Sizin son zamanlarınız şuan ne kadar sıklıkla takibe gidiyorsunuz
sedakcar Havvanur42 merhaba adanada ssvd yapan doktor yok mu acaba günlerdir araştırıyorum üç beş tane doktor var hepside erkek
Susam1920 Ssvd için Tuğba hocaya gidiyorum bu zamana kadar hep.memnun kaldım ssvd 45 bin olmuş normal ve sezeryan 35 bin
Havvanur42 Susam1920 maşallah az kalmış:) her hafta kontrole çağırıyor mu dr hanım son zamanlariniz Bayramda yıllık izine çıkıyormuş 1 temmuza kadar yokmuş
Havvanur42 sedakcar balcalı yaptırıyor canım ama doktor erkek. Baya ilgililer. Kadın doktorda Burcu Yücesoy var medicalparkta ama ücreti aşırı pahalı geldi ben devam edemedim. Başka yaptıran kadın var mı bende bilmiyorum
Havvanur42 sedakcar bide Dr. Elif Arıkan var. Bir tanıdığımın doktoru kendisi çok memnun benim için sormuştu ssvd yaptırırım demiş fakat ben gidip görüşmedim hiç