Hatcsezgin Yoldaşlar, 28+0 2 gündür bir durulduk, var hareket ama eskiden göbeğim sağa sola giderdi. İstanbul aniden çok sıcak oldu pazar günü bununla ilgisi olabilir mi?
SrpYlmz Hatcsezgin dışarida mi vakit geçiriyorsunuz eğer öyleyse siz terleyip yorulunca olmuş olabilir onun rahimde ısısı hep sabit ama annenin durumuna göre harekeeri değişebiliyor . Evde bısiler yiyin tatlı veya kahve kendiniz de ılık bı duş alın uzanın serin bı odaya
Aslan97 Hatcsezgin aynı durumu bende yaşadım 26haftalık hamileyim doktora gittim bugün sıcaklardan olabilirmiş anne karnı içi hatta daha sıcak olurmış normal dedi sıcaklardan dolayı dedi
Hatcsezgin SrpYlmz Her uzandığım da hareketini hissediyorum ama sakin sakin vuruyor. 2 gündür dışarıdaydım evet sıcakla beraber çok yoruldum. Teşekkür ederim ☺️
SrpYlmz Hatcsezgin olabilir canım geçenlerde bı iki gün benimde narin narin hareketleri olmuştu tamamen bize bağlılar işte benim genelde yorulunca öyle oluyor bide sıcak bizi baya etkiliyor malum evde bile çıplak gezicem nerdeyse bende İstanbul dayım bianda ısındı ya. Rabbim sağlıkla kavustursun 🙏💗
Gizem9688 Hatcsezgin Benim her hafta sonu hareketleri kuvvetleniyor. Her hafta ici azaliyor. Fiziksel eforla calisiyorum gun icinde asiri yoruluyorum. Cocuk salı günü duruluyor c.tesi günü tepinmeye basliyor. Alistim artik
Minikkus1234 Bizde aynı durumdayız 27+3 uz. Birkacgun öncesine kadar çok fazla haraketliydi.Biraz hareketlerinde azalma oldu tekmeliyor ama önceki gibi degil.Sıcaklar mi etkiledi bilmiyorum çünkü kendimi halsiz hissediyorum terledikce büyük ihtimal sıcaklarında etkisi olabilir.
Tugces09 Bende 28+5 im ve Aydın’dayım çalıştığım için mecbur cikiyorum dışarı ve burası 43 dereceyi gördü iki gündür yine hareketli ama bugün sanki dünkü kadar değil sıcaktan mı etkileniyorlar acaba sürekli ayağıma elime yüzüme su çarpıyorum ama