Nurpearl Merhaba herkese bugün doktora gittim adetimden itibaren devam eden 10. Gün gelip yumurtalıklarıma bakacağını söyledim ve bugün gittim ve daha hiç yumurta çoğalmamış dedi cuma günü yeniden gelmemi söyledi aramızda böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Olduysa bunun için ne yaptınız?
Nurpearl Asyarslan60 Aaa evet ben daha Nisan ayında doğum kontrol hapını bıraktım ondan dolayı olmuş olabilir mi?
Asyarslan60 Nurpearl onu bilmiyorum ama ben yumurta büyütücü ilaç kullandınız mı diye sormuştum ☺️bi kaç gün sonra tekrar gidin eğer düzenli adet görüyorsanız 14,15 de gözükmekte fayda var,ayrıca bazı aylarda yumurta olmayabiliyor
Nurpearl Asyarslan60 Ahh çok pardon yanlış anladım. Biraz endişe ettim açıkçası ama tabiki de doktorum öyle bir durumda gerekli tedaviyi yapacaktır ancak aramızda yaşayanlar var mı varsa ne yaptılar merak ettim çünkü daha çok yeni çocuk yapmayı düşünüyoruz.
Asyarslan60 Nurpearl hakkınızda hayırlı olsun inşallah,cuma günü gittiğinizde yumurtalar büyümüş olur inşallah🌸