cocukhasretim Kızlarr bu gün 6. Günüm ve evde erken gebelik testi yapmak istiyorum afedersiniz acaba sabah ilk idrarla mı yapsam.Bu şekilde yapıp pozitif olan varmı😊
lilyum_ cocukhasretim yani ben de sabah ilk idrarı etkili sanıyordum. Bugün sabah ilk idrarla bi test yaptım gölgeli gibi çıktı varla yok arasında. Öğlen belki test hatalıdır bi daha test yapıyım dedim yine aynı sekilde çıktı. Demekki ilk idrar ya da günün herhangi bi saati değişmiyormuş. Kesinlestirmek icin bir kac gun sonra tekrar test yapcam.
Ayliz_bebek cocukhasretim acele etme canım Benimde bu gün 6 günüm transfer günü hariç, Dün yaptım hafif silik çıktı bu gün tekrar yapacaktım ama vaz geçtim sonradan üzülmeyim diye Kanda öğrenirim artik iyi veya kötü
Gul616161 cocukhasretim benimde 7.günüm bebeğim. Yapmadım ben perşembe kan vereceğim. İlk idrarla diyorlar genelde
sutlukahve_ Bence bekleyebilirsiniz bikac gün daha bekle en net sonucu al birde sabah yaparsan daha kesin olur
cocukhasretim lilyum_ herkes öyle ilk idrar falan diyordu da o yüzdn.Rabbim yüzümüzü güldürsün inşaallah🤲🏻
Ayliz_bebek İşte bu dün yapmış olduğum test bayağı silik bilmiyorum kuruma çizgisimidir?, inşAllah bebeğin cizgisidir bilmiyorum🤔
cocukhasretim Ayliz_bebek yok canm 2. Denemem ilki negatif sonuçlandı bu 2. Denemem seninde 2 idi sanki konuşmuştk yine😊
cocukhasretim Gul616161 bende sabredemiyorum canım napsam bilemedm cumartesi gününe kdr sabredemiyorm🙈
Ayliz_bebek cocukhasretim bende dün yaptım erken gebelik testi Benimde negatif çıktı sonra normal test yaptım o hayal çizgi çıktı Daha önce de yaptim erken gebelik testi onar negatif olup normalleri pozitifti kimyasal gebeliklerimde hasas testlere göre normal testler daha iyi bence o yüzden moralini bozma kan testi bekle