aselinannesi1997 bilgeeS hareketleri ara sıra hissediyorum bazen otururken genelde uzanırken sola yada sağa vuruyo. Ama bu 2 gündür baya hareketli bebişim kiz olduğu icin erkek bebekler kadar hareketli değil
merimiri bilgeeS bazen daha şiddetli bazen daha hafif büyüme atağında oldukları için belki daha çok besleniyor olabilirler 🤷🏻♀️🤭
Aybukedemirkale aselinannesi1997 21 haftadayim iki haftadır kızım resmen içimden çıkmak istiyo çok şiddetli ve arka arkaya tekmeleri var sanırım kizlar daha kıpır kıpır 😅 sırt üstü yattigim zaman daha çok tekmeliyo sağa sola yattigimda hiç tepki bile vermiyo
aselinannesi1997 Aybukedemirkale yaa benimki keyfine göre hareket ediyor valla🤣 siz kaç kiloyla hamile kaldınız kilo da etkiliyo hareketleri hissetmeyi zayıflar daha çok hissediyomus
Reina Fyzz birkimseee evet kızlar normalmiş. Diğer gebeliklerim böyle değildi bende merak edip sordum:) problem değil dedi ebe
1_papatya aselinannesi1997 ben 48 kg ile hamile kaldım 16. Haftada hissetmeye başladın şuan gündüz de çok hareketli gece de geceleri oğlum dur uyuyum demekle geçiyor yukarı aşağı sağ sol takip edemiyorum her yere vuruyo😂
1_papatya aselinannesi1997 cinsiyet ne sizin benim son kontrolümde kalp atışını duymak için çok çabaladı doktor yerinde durmsyınca yan döndüm o şekilde duyduk😂