Mervee__ Büğün özele giitim sırtını dönmüş dedi bide çok harektli hiç durmuyor falan dedi tahminde de bulunmadı bir ay sonra gel bakalım dedi 18 haftayken devlete kıza benziyor dedi ama bacagını tam açmamıştı emin olamadı
Beyzanur_42 Mervee__ bende 21 de detaylida öğrendim cnm oğlum oluyor benimde içime doğuyordu erkek olacagi ama hep sırtı dönük veya bacak arasında kordon gozukuyor kız gibi demişlerdi erken haftalarimda biraz heves etmiştim ne yalan söyleyeyim bir oğlum var çünkü iki buçuk yaşında 🐣😂
Mervee__ Sevvalll42 ilk baştan beri erkek hisediyorum burdaki cinsiyet yorumlayıcı kişilerde erkek dedi ama bilemiyorum valla
1cocuk1bebek Mervee__ aynı senin durumundayım canım 12 hafta erkek dedi sonraki kontrollerde bacak arasında kordon var kıza benzetiyorum ama yanılma olabilir alışveriş yapma dedi yarın ayrıntılı var bakalım bi öğrenebilsek rahatlayacağız
zelis63 Mervee__ nasıl ya bacak arası bakamıyorlar mi alttan ben her gittiğimde doktor bilmeme rağmen söylüyor
Senabingol 25 haftalık ben cinsiyetini hâlâ bilmiyorum devlete gidiyorum özele de bir kere gittim. Bayramdan sonra devlete randevum var demeseler özele gideceğim