Sumeyyeky babyiscoming_ kız seni sürekli görüyorum tüp bebek sürecinde bende senin gibiydim o kadar şyi anlıyorum ki gördüğümde hemen cevap veresim geliyor ❤️❤️ 4300 küsür çıkmıltı benim estradiol 🫠
Asyarslan60 babyiscoming_ yumurta başına 200 oluyormuş genelde öyle okumuştum tüp bebek yaptırmadım ama☺️
babyiscoming_ Sumeyyeky ay sorma sürekli başlık açıyorum valla her şeyi merak ediyor insan 😂 benimde 1044 çıkmış yüksek mi değil mi normal mi emin olamadım
Sumeyyeky babyiscoming_ östrojen hormonuymuş o ilaçların etkisinden dolayı yükseliyormuş bende sormuştum doktora hiiiç sorun yok yani yüksek olması normal 🤣
babyiscoming_ mrp2023 benimde çok şükür bugün kontrolde büyümüş gözüktü 22 mm var 20 mm var 18 mm var 15 mm falanda var doktor çok güzel tam istediğimiz gibi dedi perşembe sabah toplanacak doktora yazdım değer gayet iyi sorun yok dedi🥳
Semakeles61 babyiscoming_ maşallah sağlıklı kaliteli hayırlı evlat olacak embriyolarınız olsun 🤲🏻🤲🏻 rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun çok stresli süreçler 7 kez tüp bebek yaptırmış biri olarak herkese ilk seferde tutması için dua ediyorum
Semakeles61 Benimde yumurta toplamadan 2 gün öncesinde 8078 çıkmıştı bende pcos olduğu için çok yumurtam oluşuyordu