1Newmom1 Maşallah diyimde sıfır mide bulantısı saat başı acıkma hissi 8.haftanın içindeyiz hurafelere göre erkek bebek sanırım içimede öyle doğuyor zaten 😅
Aslihanbas 1Newmom1 Ben 17.haftama girdim bugün cinsiyetimiz erkek cidden çok acıkıyorum doymak bilmiyorum😅🤭
Afrasevde 1Newmom1 valla bendede hiç mide bulantısı yoktu 32. Haftadayım şimdiye kadar hiç olmadı çok şükür 😊 erkek cinsiyeti😊 ama iştahımda artış vs olmadı😅 bence bunların cinsiyetle ilgisi yok🙃
Akcaninannesi 1Newmom1 bende 63 kiloyla hamile kaldım 84le doğuma girdim sabah öğle akşam kebap yedim dediler ki iştahın açıldı sürekli et yiyorsun seninki kesin erkek dediler benim kızım oldu bence onunla ilgili değil diye düşünüyorum
Aslihanbas 1Newmom1 İnşallah🤭 45 kiloyla hamile kaldım şuan 47yle devam iştahım çok ama kilom sabit kaldı şuanlık belki ilerleyen haftalarda alırım
Mem Benimde kusma, bulantı olmadı özellikle 13 hafta bittikten çok aşırı derece de iştahım açıldı sürekli acıkıyorum gerçi doktor kıza benziyor dedi ama ben erkek hissediyorum
1Newmom1 Akcaninannesi maşallah sizin yolunuzda ilerlemem umarım 😂 sonu kız olsun isterim ama nasip 🤭
Sceylan 1Newmom1 bebeğe göre değişiyor hurafeler bende sonradan tuttu beş aydan sonra sürekli tatlı aşerdim 😂