Sedasadeaslannn Kızlar adetten 3 gün önce korunmasız ilişki yaşadım ama sonrasında adet oldum. Şuan midem bulanıyor. 22 mayıs korunmasız ilişki, 26 mayıs gecesi adetin ilk günü. Bugün 4 haziran
Aylaa123 Sedasadeaslannn hamile olsanız bile bu kadar kısa sürede mide bulantısı başlamaz sıcaktan bunalıyodur yada psikolojiktir
Sedasadeaslannn Aylaa123 ya bana da öyle geldi. O ilişkiden sonra sürekli kendimi dinler oldum bence psikolojik. Peki korunmasız ilişki sonrası adet olmaz demi?
Aylaa123 Sedasadeaslannn 3 gün sonrasında adet olmussun sperm zaten vucutta 3 gün canlı kalan bişey ilişki sonrası adet olunabilir buna üstüne görme deniyo ama 3 gün gibi kısa bi sürede sanmam zaten bebeğin tutunması için en az 10 14 gün geçmesi gerek
Yeliz1910 Sedasadeaslannn bende ilişkiye girdim ertesi gün adet oldum şuan 6 buçuk haftalık hamileyim cnm hayırlısı olsun hakkında🥰
Moz Yeliz1910 çok değişik ya rahim duvarı parçalanıp kanla dışarı atılmış ama hamilelik var biyolojiye ters cidden demek ki sperm yumurta birleşimi yumurtalık kanalında ilerleyip rahime gidene kadar rahim kendini toparlamış adet bitmiş.Çünkü rahime yerleşme 2 hafta sürüyor zaten gidene kadar