Esmam_ela25 Kızlar ayın onuna kadar mühlet verdi doktor o zamanda 41 haftalık olucak nasıl doğacak bu bebiş ay içerde kaldıkça şişecek 😕
Yaprakdokumuseverr Esmam_ela25 Ben de tam 40 ım. Son 2 hafta daha bekleriz dedi doktorum bakalım perşembe kontrolüm var 🥲
balbadem1 Esmam_ela25 ben yarın 40 oluyorum doktorum bu hafta doğsa iyi olur dedi ama 42 falan beklemeyiz dedi müdahele ederiz falan dedi yarın kontrolüm var
ezgicck08 Esmam_ela25 iki sene önce 40+4 de düğüne gittim oynadım ettim sabahına doğurdum şükür 😂 şimdi 33+4 le beklemedeyim bakalım inş buda 40 ı bulmaz 😂
Esmam_ela25 Yaprakdokumuseverr çok zorlanıyorum artık yürümek eziyet gibi her adımda sanki bebek çıkacak diye düşünüyorum 😣
Gokceulcay Yaprakdokumuseverr 42 ye kadar bekliyor mu aytekin hanım? Bebegn kilosu ne kadar sizin acaba
Yaprakdokumuseverr Gokceulcay Benim bebeğim minyon çok kilo alamıyo ilk oğlum da öyleydi şuan 3250 , tansiyonda sorun olmazsa bekleriz dedi bakalım inşallah gerek kalmaz bugün yarın kendisi gelir
Gokceulcay Yaprakdokumuseverr Benimde büyük ilk kızımda öyleydi o yüzden beni beklemez bence o kadar🥺
Tugkah Yaprakdokumuseverr tansiyonunuz ne kadar çıkıyor ilaç kullanıyor musunuz? bizde bugün 40 hafta olduk tansiyonlarım hep sınırda dr volüm yüksekliğinden normal dedi ama 140/90 olursa gel dedi hep stresteyim bir anca doğsaydı iyiydi 😅
Gokceulcay Yaprakdokumuseverr Ayın 11 de o zaman belli olur sanırım herşey kiloluysa doğumu başlatabiliriz yada malesef sezeryan
Yaprakdokumuseverr Gokceulcay Bana da suni derse sezaryen istiycem sanırım çünkü ilk suni deneyimim berbattı
Yaprakdokumuseverr Tugkah 14/10 ve 13/9 o aralarda gidip geliyorum günde 2 kez ilaç alıyorum inşallah doğumda yükselmez 🥲
Gokceulcay Yaprakdokumuseverr Suni değilde benim özel ebem var o organik birşeylerle başlatırız doğumu dedi
Yaprakdokumuseverr Gokceulcay Ne acaba merak ettim şimdi. Bana 15 bin fiyat verdikleri için tutamadım
Gokceulcay Yaprakdokumuseverr Hiç bilmiyorum benim ebem cok tatlı fiyat konuşturmadı bile doğumuna odaklan dedi ama o civarlardır diye tahmin ediyorum bende fiyat olarak