Melisaekr 8 tane Alt üst takım aldım 0-1 ay yeter mi sizce zaten çok çabuk büyüyorlar ama bilemedim yine de ☺️
irem88 Melisaekr fazla bile almışsın canım çünkü çok çabuk büyüyorlar bence artık alma bişey alırsanda biraz büyük al
Bendiyebiri_ Melisaekr ilk oğlumda da iki üç takım aldım şuan ikinci gebeliğim yine iki tane falan alicam yengem kızının takimlarini vericek küçücük bebek hemen büyüdükleri için pek bişey alamiyo insan
xhbgns Melisaekr Çok bile almışsın canım hemen büyüyorlar artık alacaksan da büyük al ama yine çok alma ki bebeğin gelişimine göre alırsın sonra giydirmeden küçülüyorlar
Melisaekr Bendiyebiri_ evet doğru ben kızıma hiç yenidogan alamamistim teyzem vermişti ama şuan oğluma hamileyim erkek kıyafeti verecek kimse yok bende almak zorunda kaldım ☺️
irem88 Melisaekr alma alma başka büyüdükçe al şimdi bide nasıl olacak bebeğin gelişimi belli olmaz mesela benimkiler yeni doğanların 1 ay anca giyiyorlar zaten toplu doğuyor lar iri oluyor benim çocuklar biraz bana çekiyorlarda🙈
Bendiyebiri_ Melisaekr bende yengeme erkek kıyafeti vermiştim şimdi kızım olduğu için oda bana kız kiyafeti verdi değiş tokuş gibi bişey oldu 😂😂
06Canan Melisaekr daha başlamadm yeni doğan 3 takım alcm kızımda aldım aldım hepsi duruyo çok çabuk büyüyorlar
Birisi00 Melisaekr Az bence çünkü çok fazla kirleniyor. Kıyafetin asıl fazla olması gereken dönem 40 çıkana kadar bence. Bezini degistiriken birden fışkırtabiliyorlar 😅
Selma2412- Birisi00 bebeğin ne kadarlık canım biz 13 günlüğüz günde kaç defa çiş kaka yapması gerekiyor acaba bilgin var mı
Birisi00 Melisaekr Az bence çünkü çok fazla kirleniyor. Kıyafetin asıl fazla olması gereken dönem 40 çıkana kadar bence. Bezini degistiriken birden fışkırtabiliyorlar 😅