deryaydin98 Memnun kaldığınız ortalama fiyatlarda olan bebek arabası var mı önerebileceğiniz? Ben prego aris ve lotus arasında kaldım ama çift yönlü olmadığı için kararsızım fikirlerinize ihtiyacım var.
Begboss deryaydin98 Kraft napoli aldım ben. Hem koldan çift yön oluyor puseti kaldırıp döndürmeye gerek olmuyor, hem de bebeğin oturduğu yerle birlikte kapanabiliyor bir de hafif ☺️
Ozgednc deryaydin98 Henüz kullanmadık ama evin içerisinde deniyoruz buradaki arkadaşların onerisiyle Prego lotus aldım zaten pusetli puseti koyunca sana doğru bakıyor 6 7 aydan sonra zaten sana bakmak istemeyecek dışarıyı izlemek isteyecek
1prensesannesi__ deryaydin98 prego lotus düşünüyodum elele mido2 yi gorunce aradigim kesin bu dedim cift yonlu portbebesi puset ayri kullaniliyo hafif tekerlekleri cikarilip takilabiliyo kullanimi hafif ve kolay youtube a elele mido2 yaz tanitim videosu var fiyat olarakta magazada alinca 500 tl indirim yaptilar 9300 du 8800e gelmis oldu 😃
Ozlemerikci543450 Begboss napoliyi bir bebek mağazasında gördüm okadar hoşuma gittiki henüz gebe bile değilim ama almamak için zor çıktım aşırı güzel taşıma kapasitesi yüksek 😇fiyatı da 21 bindi gerçi ama bende 5 çocuk büyütür net
Mehhelll Tabi ki yoyko. Travel sistem evet ama sürüş efsane rahat. Tek geçiyorum. Bebek içindeyken bir hamle ile anlık yön degistirerek rahat ediyorsunuz. Öneririm. 3 yıl önce kızıma almıştım şimdi oğluma kullancam
Begboss Ozlemerikci543450 indirimde yakalamıştım ben, bir de ben bel fıtığı ameliyatı geçirdiğim için hassas davrandım baya, çoğu arabayı deneyip karar kılmıştım napolide. Çocuk istiyorsanız eğer Allah nasip etsin de alın inşallah siz de, tavsiyemdir ♥️♥️
Mine_40 deryaydin98 neredeyse 8 aydır çok araştırdım prego olsun kanz ve diğer bi çok markanın bebek arabalarına birebir baktım elelenin mido2 ve lula bebek arabasını da çok araştırdım ve elelenin lula bebek arabasını aldım 8000 tl di prego ile kesinlikle aynı diyebilirim çift yönlü puseti ayrı takılıyor youtube de videoları var elelenin bebek arabasını tavsiye ederim
sariniz13 deryaydin98 aşkım bende kraft kenya b108 aldım aşırı memnunum çok hafif çift yönlü ama koldan değil puseti çeviriyorsun tekerlekleri büyük değil 360 dönüyor benim için önemli olan hafif olmasıydı 3.katta oturuyorum çünkü girişten çıkmak için ayrı bi merdiven çıkıp inmem gerekiyor bu açıdan rahatım biraz