umrumdadegil Ozlemdrn yemek yemen gerekirdi tok olmalısın ve mümkünse girmeden önce tatlı bişeyler yemelisin
beyzosunmelegi Ozlemdrn ben dün kahvaltı yapmama ve tatlı yeyip girmeme rağmen yavaş çıktı benim bebeğim sabahları hareketi daha az oluyor uyuyor çünkü geceleri aşırı hareketli. Sizinki de o yüzden öyle çıkmıştır doktora söyleyip ilerleyen saatlerde çektirirseniz farkı görürsünüz bence
Rehdaveannesi Ozlemdrn Uyuyorsa normal, bana da tok gelin tatlı yiyin demişlerdi ilki sizin gibi çıkınca. Bu sefer de 160 üstü 180 dayandı diye riskli, çok hızlı dedi doktorum. Tekrar çekilmesinde fayda var. Hemen sezeryan demekle korkutmasınlar
Ozlemdrn FyA daha bide boylr olursa riske atmayalım ciger gelistirici verip.haftaya alalım dedi dellendimm
Eko93 Ozlemdrn eğer bebeğinizin nabzı düşük ise. Doğru diyor doktor. Benmde 34+6 da böyle oldu. Ve bebegi aldılar. Bianda dustu nabzi. Dogumdan bir gun once ve dogumdaj 1 saat once ciger gelistirici oldum. Kovezde 2 haftadır. Oksijen sebebiyle
Ozlemdrn Eko93 kaç defa ne kadara düştü Riskli.gebelok uzmanına da gitcem valla bu doktor erken almak için uğraşıyor ultrason da normal.ckti bundan önce sancim gelsin doğum başlasın öyle sezeryan olayım dedim bana pacandan kan aka aka gelirsin dedi tm da sezeryan günü verince bebek biliyor mu geleceğini onu mu bekliyor ben deli olacam
Eko93 Ozlemdrn tansiyonlarinizi da kontrol edin bence bu ara. Benm 100 civarında ya da altına inmişti biraz. Normalde 120 160 arsında olması gerkiyormus. Bi gidin isterseniz ona göre bakın ama çok geciktirmeyn
Ozlemdrn Eko93 tansiyonum normal sürekli olcuyorum yarın yeniden nst çekilecek duruma.gore başka doktora.da gideceğim o kadar çok.korkutuyor ki
Eko93 Ozlemdrn başka dr ye de gidin eğer doktorunuza guvenmiyorsaniz, acilden gidip de baktirabilirisnz
Liyamm1 Ozlemdrn normalde aç veya tok fark etmiyor ben aç iken de nst çekmistim tok iken de ayni anda sizin tansyon’a bakildimi?