Hilalk Benim gibi kararsız anne adayları düşündüğünüz isimler neler biz Alya ismini düşünüyoruz ama ben çok kararsız kaldım düşündüğümüz diğer isim Ada
Aslihanbas Hilalk Bizim cinsiyet erkek ama öğrenmeden önce hep kız ismi araştırıyordum içimde hep kız olacak hissi vardı.Sağlıklı olsun da cinsiyet farketmiyor tabikii👼🏻☺️ Kız ismi olarak Alya Duru,Ceylin,Lina,Afra,Aden hoşuma gidiyor 😇😇
Bebekkk00 Hilalk Bizde çok isim düşündük bı türlü net karar veremiyoruzz Rüya isminde kaldık şimdilik bakalım.
Hilalk Aslihanbas rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🥰 Alya tek başına biraz kaba kalıyor yanınada uyan bir isim yok maalesef
Nur1020 Tek Defne ve Defne Hüma arasında Kararsızım Defne çok fazla ikinci bir isim koyup biraz daha özelleştireyim diyorum ama bilemedim
Tugcekivrak Hilalk merhaba yeğenimin adı Alyadua: Gökyüzünün yakarışı demek Değerlendirmek istersiniz belki ☺️
Ada-1712 Hilalk kızımın ismide Alya 🌸 Ama biz koyarken eşimin baş harfleri ve benim ismimin son harfleri denkleminde çıkmıştı Alya bu sebeple koymustuk 💐