Aysenuer Hemşire bana haftaya gel anesteziden sıra al tahlillerini verceksin dedi anestezi tahlil yapmıyor bildiğim kadarıyla doktorum da öğleden sonra başlıyor hasta bakmaya nasıl olacak ben tam anlamadm
Nergizgokce Aysenuer bugün tam 34 haftalık olduk biz. Doğuma 2 hafta kala sabah aç karnına 8 de hastaneye gidilcekmiş. Anesteziden sıra alınıp ekg ve kan tahlili yapılıyormuş. Sonrasında yine doktoruna gözüküceksen gözükürsün ben öyle yapıcam. Benim doktorum fatma beyazıt gün verdi 3 temmuz doğum 🥰
Aysenuer Nergizgokce bende 35+1 haftadaym benim Dr İbrahim Eren bey geçen gün çok geç saate kalmıştım yorgunluktan soramadım tahlili vs kim alacak diye çünkü özel muayene olunca öğleden sonra başlıyor biliyorsunuz o zaman anesteziye gittgimz zaman onlar direk tahlil isteyecek dimi doğru anladm
Nergizgokce Aysenuer aynen canım anesteziciyle bir görüşelimde onlar bizi yönlendirir zaten. Kadın doğum doktorlarının oldugu yerde degilmiş anestezici ödeme yaptığımız bloktaymış. 2 ay önce bi arkadaşım orada doğum yaptı bende ondan öğrendim
Nergizgokce Aysenuer ben randevu bulamıyorumm nts girmem lazim doktorum yok 2 oldu randevum iptal oluyor birinde hocanın kongresi varmıs birinde de toplantısı 🥲
Aysenuer Nergizgokce yaa Dr hastanede olsaydı direk kaşeli kağıt ile randevu aldırıyor ben şuan randevu almadan haftalık gidiyorum Dr bana randevu açtırıyor
Aysenuer Aysenuer ama en sona kalıyorum aslında 32 haftadan sonra öncelik tanisalar daha iyi olurdu çok bekliyoruz bu şekilde de
Nergizgokce Aysenuer gerçekten öyle ya büyük ihtimalle bayramdan sonraya kalıcam resmi tatil çünkü doğuma da 10 gün falan kalıyor çünkü o zamana allah yardımcımız olsun ya sağlıkla kavuşsak başka bişey istemiyorum sizinde sezeryan mı normal mi
Nergizgokce Aysenuer hayırlısı olsun hakkımızda canım inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza 🤰🏼💕🌸