Bebekayik 35+1deyim bu sıcakta doğurmak istemiyorummmm ne yapıcazz sıcakta doğumu yapanlar ne yaptınızz🥵🥵
--sy Bebekayik doğumum ekime geliyor ama en ağır zamanlarım afrika sıcaklarına geliyor ne yapacağım hiiiç bilmiyorum
Bebekayik zelis63 çok şanslısın gerçekten burda bugün 35 dereceyi geçicek diyolar git gide daha sıcak olucak ben nasıl emziricem diye düşünüyorum ah ahhh
hellomama İstanbul’da oturduğum yerden terliyorum 🥹 25 aylık oğlumun huyları değişti iki gündür sıcaktan
Bebekayik hellomama bende kocaelideyim gebzede istanbul sayılır çok sıcak çokkk bende sıcak basınca çok agresif oluyorum 😂😂
Fatma_bozdemir 33+5 im sıcaktan artık baygınlık geçiricem sabah akşam su içinde kalıyorum gece uyuyamıyorum
Bebekayik Fatma_bozdemir dün gece biraz daha iyiydi ama dünden önceki gece isyan ettim resmen sıcaktan
hellomama Bebekayik Allah sabır versin valla doğurmak mı daha iyi doğurmamak mı bilmiyorum o kadar takım aldık çocuklara bu sıcakta hep boşa gitti 😂😅
Enfal_06 Bebekayik ben Diyarbakır’da yim burası çok sıcak burda yaşamıyorum Ankara da yaşıyorum orası hiç sıcak değil
Bebekayik hellomama bende yanarım yanarım ona yanarım yaa çok güzel kıyafetler aldım ama bu sıcakta hiçbirini giyemez hele yelekleri aslaa 😂😂
Bebekayik --sy bence karnında iyidir yaa sıcakta nasıl emziricen nasıl kucağında tutucan oy oyy düşündükçe yanıyorum 😂😂😂