ozgyrs Kızlar selam.. Allahın izni ile 6. Ayımıza girdik, gün geçtikce ben doğumdan cok korkuyorum🥺 epidural normal dogum yapan var mı? Yada bir fikri olan? Tüm hastaneler yapar mı? Yapanlar ne kadar maliyeti oluyor belirtebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim ❤️🙏🏽
parasetamoll ozgyrs ben epidural düşünmedim hiç ama fitil ile doğumum başlatıldı bu yüzden bayağı yordu beni kendi sancım olsaydı belki almazdım beni yormazdı şimdiden kendinizi şartlandırmayın o an bakarsınız tavsiyeyi sorarsanız şiddetle tavsiye ederim ben çok yoruldum acıktım. Uyumak dinlenmek ıkınma esnasında güçlü olmak adına aldım 3-4 ıkınmada doğumum gerçekleşti epidural çok rahat. Bize indirimle 650₺ di ek ama şu an sanırım 800₺ memorialde yaptım doğumumu.
Mervisnese ozgyrs kız niye korkuyon ben hep annemi düşünüyorum beni dogurdugunda hastanede yaninda kimse yokmuş cesaret alabilecek bi Allah yanında işte...biz çok sansliyiz tüm sevdiklerimiz yanimizda ve destekci eskiden hamile kadinlara değer bile verilmiyordu ayıp karsilaniyordu sen bebegini düşün onunla gecirebilecegin zamanları bende 4.5 aylık hamileyim ama böyle yaparak sadece kendini korkutursun bebegine zarar gelir sakın ol
Zeynep30 ozgyrs ben en başından beri düşünüyorum epidural şuan son haftam doğuma az kaldı gittiğim hastanede normal ile sezeryan ücreti aynı endişelerim var epidural konusunda ama doktoruma güvenmekten başka çarem yok dayanabilirsem almama şansım var epidural ama alırım gibi geliyor 😁
fitmom ozgyrs devleti bilmiyorum fakat özel her hastane yapıyor, hastanesine göre de +250, +500, +1000₺ olarak ücret ekleniyor normal Doğum ücretine ek. Bu şekilde biliyorum ben de epidural normal düşünüyorum Allah nasip kısmet etsin 🙏🏻
ozgyrs fitmom canım özeldeyim zaten suan gittiğim hastanede normal dogum 1500 tl sezeryan 3000 tl ama ek olarak 3000 e mi alırlar sence 😄
fitmom ozgyrs yani 3000 olmaz herhalde 2 katına çıkmaz herhalde :) hastaneyi arayıp sorun bi isterseniz :)
Ayseyucel 🤔 benimde ilk doğumum olucak ve BİLMEDİĞİMİZ BİŞEYDEN neden korkalım dimi 😊 belkide bi ıkınmada hop kucağında olucak... benim annem 5tame evde doğurmuş 2ai ters.... O bile bişi yok okadar diyor... Zaten en kötü ihtimalle sezeryandasın 🤣 Rahat ol Beyin neye kodlanırsa onu yaşatır