Lale27 27 28 mayısta yumurtalama oldu Ovulasyon testinde pik gördüm bugün 4 Haziran erken gebelik yaptım ama çıkmadı beklemem mi gerekiyor daha acaba
lilyum_ Lale27 en az 10 gün sonra diyorlar. İlk gebeligimde 11. Günü yapmıştım ve cok cok silik çıkmıştı. Bu sefer de 10. Günü yaptım var mı yok mu anlamadım. Var da diyemiyorum yok da diyemiyorum
myangelson Lale27 erken yapmışsınız 12-14 gün arası test yapmak en doğrusu. Zaten 14-17 gün arasında adet geliyor
Lale27 lilyum_ yaaa 27 mayisi dikkate alırsam 5 Haziran yarın hemen hemen 10 gün olmuş oluyo ama bugün yaptığım testte o kadar hiç bir şey çıkmadı ki moralim bozuldu baya reglime de 4 gün var
lilyum_ Lale27 2 gün sonra tekrar edin isterseniz. Dediğim gibi ben 11. Gün pozitif gördüm ama cok cok silikti esim bile görmedi. Yarın 10.gün ise 2 gün sonra tekrar yapın ama hassas bir test ile yapın inşallah çıkar 🌸 bana da haber edin lütfen 🤍
Lale27 lilyum_ tabiki haber veririm yol göstermeniz için teşekkür ediyorum 🙏 önerebikeceginiz hassas bi test var mı
Lale27 lilyum_ çok teşekkür ediyorum pozitif çıkarsa inşallah bi kaç gün sonra haber vereceğim size 🙏
Lale27 myangelson o yüzden mi çıkmamıştır bende moralimi bozdum Ovulasyon takibi ile baya düzenli gittim olur diye bekliyordum
myangelson Lale27 erken olabilir o sebeple en doğru sonuç genelde 12-14. Günlerde oluyor. Örneğin çatlatma iğnesi yapıldığı zaman doktorlar 14 günden önce test yapılmasını istemez doğru sonuç görülmesi açısından
Lale27 myangelson anladım netleştirmek için beklemek gerekiyor sanırım bekleyelim bakalım teşekkür ederim bilginiz için 🙏
myangelson Lale27 biraz daha bekleyip tekrarlarsiniz erken gebelikle 😊 adet gününüz 14 gün sayınca 10 Haziran oluyor. 10-13 arası adet olabilirsiniz. Ona göre 7-8 Haziran’da erken gebelik ile bakabilirsiniz
Lale27 Minikbaserrr ya şimdiye kadar yoktu bugün adet olucakmisim gibi hi kasık ağrısı oldu adet olunca boyle dizlere vurur ya öyle baktım olmamışım sabahta test yaptım silik çıktı adet mi olucam gebelik belirtisi mi anlayamadım
_Mother_ Lale27 22 Mayıs’ta pik gördüm 24 üntek değerlendirme imkanı buldum 2 Haziran da erken gebelik testinde net pozitif çıktı 10. Gün varsa belli olur
Lale27 _Mother_ yani 27 28 mayis pikti bugün heralde 10 gün olmuş oldu bi kaç gündür yapıyorum çıkmıyordu hiç bugün silik pembe çıktı varsa yarin belirginleşir heralde regl olucam gibi de kasık ağrısında var ama hayırlısı bilemedim