Zarifeasii Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim çok kötü bulantım var lütfen bişeyler söyleyin bişey yiyemiyorum midem bulanıyor kusmak istiyorum kusamiyorum acil biseyler soyleyinn
Sakineoncu Zarifeasii canım doktoru beklemeye gerek yok sağlık ocağı da yazıyor prilam dr bulantı hapi emin ol çok iyi gelicek
Aabbccc Zarifeasii ahhh çok kötü 12.haftaya kadar öyleydim Allah yardım etsin cok zor tuzlu kraker yiyin caninizin istediği şeyleri sadece yiyin prilam kullandım bı de ben
1palyaco Zarifeasii beni sadece prilam kendime getirdi . Doktora danışın gerekli olan ilacı verir . Hiçbir yiyecek olumlu etki etmemişti .
Zarifeasii Daha doktora gitmedim açıkçası randevu aldım devlet hastanesinde günümü bekliyorum kan tahlili yaptırdım aile hekiminde öyle özeller çok pahalı burda
dika Zarifeasii benim de vardı metpamit kullandım iyi geldi onu deneyin isterseniz onu yazsın size bence iyi gelecek sizede hamileler için dir buda
Zarifeasii Sulecakir Sulecakir karışık bitki çayı kullandım zencefili ama bitiremedim bile kokusu daha çok midemi bulandirdi
Sakineoncu Zarifeasii daha yolun başındasın ben 16.haftaya kadar çektim neredeyse hicbirsey fayda etmiyor ilaç dışında
Zarifeasii Aabbccc evett çok zor ilk çocuğum da 9 ay boyunca serum takıldım kustum az bişey geçti oda tam değil sonra hep kustum bu ikinci yine aynı olucak diye çok korkuyorum
Sakineoncu Zarifeasii ah bilmem mi 20 gün kafamı yastıktan çıkartıp da dışarıya çıkamadım o bulantı yüzünden her gün ağlıyordum aç kalmamaya çalış tuzlu kraker ye sürekli elinin altında olsun at ağzına sürekli bir de yeşil elma varya onu tuzla ye bana iyi gelmişti biraz da olsaa
Zarifeasii 1palyaco onu herkes yazıyor aslında burda bulantısı olan kullanmış kimine yarıyor kimine yaramıyor işte bizimde imtihanimiz bulantılar