Sirincili Kızlar son zamanlarda çamaşır suyu karbonat testleri duyuyorum evde yapanlar varmış 😮 gerçek mi bunlar yani yapıp doğru çıkan var mı😮😮 çok şaşkınım😶
Bendis Sirincili Canım çamaşır suyu testi yalan şöyle söyleyeyim benim evde köpeğim var bazen çok sıkışınca tuvalete tuvaletini kaçırıyor çamaşır suyu döküp siliyorum ondada köpürüyo sen düşün yani 😂🤣
Sirincili Krispiim16 canım ne zaman yaptın adetten önce mi sonra mı? Testin negatif göstermiş miydi yoksa pozitif de mi köpürdü
Gizem_miros Sirincili bende denedim meraktan köpÜrdü ilk gebeliğim de ve oda yetmedi naptim biliyormusunuz kızlar anneme bile denedim annemin ıdrarı köpürmedi benim köpürdu gerçekten hamileydim annem saten hamile olamaz doğru çıktı bizim ki😃😃😃😃😃
Krispiim16 Sirincili kan vermiştim negatif ti adete bir hafta vardı o sıralarda denemiştim ve doğru çıktı bende foşş diye kapardı taştı sonra adete bir gün kala gebelik testi yaptım
Gkhnm97 Krispiim16 anladim canm camasirsuyunun icine idrarmi damlatiyosunuz nasl oluyo bende merak ettm😁
Krispiim16 Gkhnm97 idrarıma çamaşır suyu döktüm döker dökmez kabardı zaten ama dikkat et yaparsan keskin ve kötü bir kokusu var
Deletedmom2232 ipek0108 çamaşır suyunun saf olması gerekiyor yeni çıkanlardan değil çünki yeniler bir çok madde azaltılmış şekilde
Bitterinannesi Gunaydin hanimlar bende karbonati yaptim hemen degilde yavas yavas hafif hafif kabardi sinra tum form sitelerinde okudum bazilari cok dogru demis bazilari da sacmalik diyor Su esine yapan kadin varya adamlarda beta hormonu vardir zaten yapsaniz kopurur beta hormonundan dolayi kopuruyormus :)) eskiden kadinlar kabartma tozu veya limonla denerlermis bilmiyorum ne kadar dogru ama benim cok azicik kabardi yavas yavas sonra test yaptim neg cikti o zaman adetime 4 gun vardi. Bugun adet olmam gerekiyor henuz olmamisim umutla olmamayi bekliyorum 👻🙈
Bitterinannesi Hanimlar yengemdeyim suan yengeme yaptik karbonat testini kopurmedi hic tepki vermedi ben yaptigimda kopurmustu 😍