Ebaki MelodyFairy kızlar linclemeyin ama bn şimdi de bebekte karbonat testini uyguladım kopurmustu ilk defa hemde o yüzden test yaptım pozitif çıktı yani bı şansını dene derim cnm
Gmzgm Anneolmakistiyorum1 çok yorulduğum icin ilk gunler 1 kere leke geldi kahverengi gibi göğüslerim hemen sismedi 1 hafta sonra sanırım şişti aşırı hassaslasti şu an o hassasiyet fazla yok
Cnsgumus MelodyFairy acile şunu diyebilirsin gribim ilaç içecektim ama evde test yaptım silik çıktı riske atmak istemiyorum gebelik için kan vermek istiyorum dediğinde yardımcı oluyolar canım 😍
Cnsgumus Ayden6 maalesef negatif çıktı canım cuma günü tekrar yapacağım hayırlısı demekten başka çaremiz yok
Cnsgumus MelodyFairy erken mi yapıyoruz sence bilemedim ya son adet tarihin ne zamandı canım benim 13 mayıs
nununundunyasi MelodyFairy benim 4 gün arayla yaptığım testlerden biri böyleydi 4 gün sonra 1072 beta ile aşırı koyu çizgiydi hiç belli olmuyor bu işler bi kaç gün sonra tekrar denersin inşallah belirtilerin gebeliktendir
_Mother_ MelodyFairy şu artimedi dava etmek gerekiyor gerizekalı test niye böyle ise niye satıyorlar şu zıkkımı
nununundunyasi MelodyFairy evet bende beklemekten gecikmekten yanayım. Hakkında hayırlısı neyse o olsun senin de zamanın yazılmış elbet 🤲🏻♥️
Elif-ada- MelodyFairy Size yazmıştım güvenilmez ilk testinizi başka marka alma ihtimaliniz varsa alın diye insanı Arafat’a birakiyor şimdi mutlumu olsanız olmadanizmi sizde bilemiyorsunuz testi maska markayla tekrar yapın inşallah vardır 🤲