esmerrmm Kızlar dikişi hergun batikon sürüyormusunuz doktor bana hergun sür dedi , nasil sürüyorsunuz mesela bugun batikonu sürdünüz , yarında sürüceksin dikişi yıkıyormusunuz yoksa hic bisey yapmadan direk yine sürüyormusunuz batikonu
Yagizinannesi_ esmerrmm ben batikon kullanmadım sarı kantaron yağı kullandım her gün dış alıyordum havluyla kurulayı kurutma makinesi tutuyordum uzaktan sonrada yağı sürüyordum 2 haftada topladı kendi dikişlerim sorun yaşamadım
Bus0672 esmerrmm batikon kullanmıyorum ilk gün onlar pansuman yaptı bide hastaneden çıkacağımda yaptılar . Ertesi günü duşa gireceğimi iyice kurulamamı söyledi bide krem verdi sabah akşam onu kullanıyorum
myangelson esmerrmm ben batikon surmemistim. Hastaneden çıkarken dondurucu mudur nedir bir sprey sıktılar birşey sürmene gerek yok, bant yapıştırmaya gerek yok dediler öyle düzeldi benimki sadece ıslak kalmasın ona dikkat et dedi
anne5 Batikonu gazlı bezin üzerine döküp sürüyordum sonra 5 10 dakika kurumasını bekleyip giyiniyordum bana doktorum üstünü kapatmami açık yaranın daha çabuk iyilesecegini söyledi bende öyle yaptım
esmerrmm anne5 peki ertesi günü tekrar batikon sürerken orayi yikayip sildinmi yoksa hic bisey yapmadan direk yone ustune batikonmu surdun , bide buna kac gun devam ettin
anne5 esmerrmm üç gün dedi doktorumuz biz üç gün devam ettik yikamadim zaten yikarsan düzgünce kurulaman gerekiyor nedendir bilmem ben bayağı korkmuştum oraya elimi sürmekten 🤣 8. Gün doktor kontrolüne gittiğimizde doktorda batikon surmustu üstünü de gazlı bez koydu bı kaç saat sonra çıkarın gazlı bezi dedi öyle yapmistik
Balgiller esmerrmm batikonun anacı temizlemek başka birşey sürerseniz mikrop kapabilir batikon yeterli olacaktır
Daisyy000 esmerrmm Hiçbir şey kullanmadım.Doktorum sadece duş jeli,şampuan gibi katkılı ürünler kullanma ,bi süre katı sabun ile yıkan,onun dışında bişey yapmana gerek yok dedi.
Ugurhilal esmerrmm benim eve geldiğimde bantlıydı bir hafta öyle kaldı banyo yapabilirsin dedi hiç açmadım 7. Gün doktor açtı pansuman yaptı ve artık normal hayata döndüm hiç kullanmadık