Lucky Elif25 benim başından beri çok oluyor canım kiminin rahim genişlemesinden kiminin kısalmasından . İki haftadır vajina kemiklerim ağrıyordu benim ağrılar kısaltmış
Lucky Elifaaksoyy geçmiş olsun sana da canım bol bol dinleniyorum dedgn gbi elden başka bişey gelmiyor
Elifaaksoyy Lucky gerçekten öyle hatta halimize dua etmek gerekiyor bazıları sürekli yattığı halde bizim haftalarımıza gelmemişler bile ama elimde olmuyor arada oturup ağlıyorum
Lucky Elifaaksoyy o ağlama olayını hiç istemiyorum zaten ailemi de perişan ettim ama elimden gelmio işte anlatamıyorum kimseye
Elif25 Kızlar 26+4 üz bugün 980 gr olmuşuz rahim ağzımda 22 den 27 ye yükselmişş 🥰🥰 gelişimide 1 hafta önden gidiyormuş. Pazartesi gününe randevulaştık pesser takılması için
Elif25 Lucky tabi canım bilgilendiririm. Bugün doktorumla daha detaylı konuştum. %100 koruyor diyemem ama dedi 100 tane hastaya takıldıysa 80ni vaktinde dogum yapıyor dedi
Elif25 Lucky merhaba canım. Dün doktora gittim rahim ağzı uzunluğum 25 mm çıktı 27. Haftayız. Haftana göre normal ama ilk hamileliğim de erken oldugu için tehlikeye atmak istemedi. Ve pesseri taktı. Dün ağrım ve sancım çok fazlaydı ama suan daha iyiyim. 🥰