mom-2024 Kızlar alev alev yanıyorum çok sıcak uyuyamıyorum. Hamilelikten mi bu kadar sıcak geliyor yoksa cidden cehennem sıcağı mı yaşıyoruz anlamadım 🙈🥲
_yeni1tazeanne_ mom-2024 Çok sıcak bide hamilelik olunca daha da sıcak oluyor oturduğum yerden terliyorum 🤦🏼♀️
mom-2024 Dilarac valla eşim horul horul uyuyor ben eridim yatakta yaz ayında doğum yapacak olmakta ayrıca üzdü şuan 🥲
mom-2024 _yeni1tazeanne_ evetttt bencede hamilelikte çarpı 10 falan sıcaklık hissiyatı var bu yazı nasıl geçircez Allah yardımcımız olsun 🙏
_yeni1tazeanne_ mom-2024 Amin amin bide benim doğumum Allah nasip ederse temmuz sonuna Ağustos başına denk geliyor napıcam bilmiyorum bu sıcakta
mom-2024 _yeni1tazeanne_ artık şehir farketmeksizin klima taktırılmalı heralde çünkü dışarda yaprak kıpırdamıyor şimdi böyleyse temmuz ağustosta yandık
_yeni1tazeanne_ mom-2024 Evet bizde taktırmayı düşünüyoruz Onların da fiyatı almış başını gidiyor Aynn ya Allah yardımcımız olsun
Dilarac mom-2024 bizde klima var ama bebeğim çarpar dşye açmıyorum soğutup kapatıyorum gece gene yanıyoooo
mom-2024 _yeni1tazeanne_ zaten ne yerinde kaldı ki herşey ateş pahası. Maddi durumu iyi olanlar bile bişey alırken iki kere düşünüyor. Lüx değil ihtiyaç aslında ama…
mom-2024 Dilarac ya aslında bebeğin olduğu odada değilse klima sorun değil diye biliyorum bulunduğunuz oda sabit bir sıcaklıkta olsa bebek içinde iyi hep doktorlar soğuk bişey yapmaz ama sıcak hasta eder bebekleri diyor
Pamuk Dilarac Benimde 4 aylık bebeğim var ama çocuk sıcaktan nefret ediyor ter içinde kalıyor sabit 23 derecede çalıştırıyoruz hiç kapatmiyoruz.Bebek ayarı 23 dereceymis zaten.
_yeni1tazeanne_ mom-2024 zaten şu devirde fuzuli harcama yapılmıyor ki para bu adı var sadece geldiği gibi gidiyor maalesef Allah sonumuzu hayır etsin bi süre sonra zam gelmeyecek diyolar ya bakalım doğru mu haberler İnşallah doğrudur artık birikim yapamaz olduk
mom-2024 _yeni1tazeanne_ valla birikimi geçtim artık insanlar sebze meyve alırken bile sayıyla taneyle alıyor yazık. Umarım bir noktada durur çocuklarımızı güzel bir geleceğe bırakırız 🙏