Yesimilayda Bugün test yaptım hamileyim galiba ama geçen hafta tomografi ye girmiştim hiç beklemediğim bir gebelik şuan çok şaskınım ve bunun bebeğe zararı olurmu?
Fyzyzn Yesimilayda Merhaba bende sizinle aynı durumdayım gebeliğimi bilmeden baş bölgemden tomografiye girdim bebek şimdi 6 haftalık keseyi gördük tomografiye girdiğimde 3 haftalık fln olmuş oluyor bebeğim sağlığından endişeliyim 9 ayı bir şüpheyle geçirmek istemiyorum şuan ne durumdasınız bebeğiniz doğdu mu sağlığı ne durumda acaba
Yesimilayda Saat çok geç oldu uyumayan bilgisi olan benim gibi hamile olduğunu bilmeden tomografi ye giren var mı acaba 😞
Yesimilayda Fyzyzn şuan 8.4 haftalıgız bende girdiğimde ⅔ haftalıktı adet tarihini geçmeden yapılan şeylerde bi sıkıntı olmaz dedi doktorum ya hep ya hiç kuralı dedi gelişimi şuan adet tarihine uyumlu olduğu için bi sıkıntı yok dedi ama kafada kuruyoruz biz anneler saglık sorunu sıkıntısına bi neden olur mu diye benim de daha içim rahatlamıs değil henüz saglıkla gelirler inşallah
EceSB Merak etmeyin o kadar erken dönemde sekel kalma durumu yok. Ya hep ya hiç kuralı işliyor 6 hafta öncesinde. Sorun olursa gebelik zaten devam etmiyor, gelişim duruyor. Sizin hamileliğiniz devam ediyorsa problem olmamış demektir.
Fyzyzn EceSB çok teşekkür ederim içime su serptiniz Allah razı olsun 🌹 yarın doktor kontrolüm var umarım ben ve tüm anneler güzel haberler alır ve sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza 💜
Fyzyzn Yesimilayda çok teşekkür ederim böyle karamsar durumlarda yalnız olmadığımızı bilmek bile bir umut oluyor sağlıkla gelsinler inşallah ♥️✨
Fyzyzn Yesimilayda merhaba beni ınstagramdan takip edermisiniz aynı durumubyalayan biri olarak görüşmek isterim sizinle feyza_yzn adım eşimle düğün fotoğrafımız var profilimde