T1627 Gamzealptkn bence fakutleye gidin ordaki doktor nurullah peker cok iyi gecen birine de soylemistim teyzem ugurda 2 defa yapti o kadar para koydu olmadi adam rahim darmir farketmemis sonra maddi olarak artik fakulteye gitti bu doktor farkketti ufak bi ameliyat etti sonra tedavi verdi 3 aylik 2 aylikken tedavisinde hamile oldugunh ogrendi dogal yoldan oldu
Gamzealptkn Bahçeci zekki akkum ? Yunus çavuş ? Uğur değer ? Herhangi biri hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
Gamzealptkn denizalismom kendisiyle ilgili çok iyi yorumlarda var embriyolarm tutmadı diyen de çok var bnde buranın yabancsıym bilemedm
Gamzealptkn denizalismom muayne ücreti fln ne kdr acaba bahçecinn labaratuarı çok iyymiş onu da öneriyolarlar fakt doktorlarnı bilmiyorm
SCtrhp Gamzealptkn sıra olayı yok orda sadece 8.30 9 gibi orda olup sıra almanız lazım şuan muayene ücreti 590 lira ben de Nurullah hocada tüp bebek ile tedavi gördüm şuan hamileyim
Gamzealptkn SCtrhp yaaaa Allahm sağlıkla kucağna almayı nasp etsin o zamam bnde ona gideym olmazsa özele bakarımm
sdsd2121 Bende geçen ay nurullah hocanın yanında tüp bebek yaptım ilk denememdi ve tuttu çok şükür hoca çok ilgiliydi bize öncelik tanıyorlar zaten o kadar sıra beklemiyoruz bizimde %40nı devlet karşıladı toplam masraflar 45 bini falan buldu