Minikbiranne35 Sancım var diye çıktım altan muayne edildim test felan yaptılar suyumda azalma olduğu söylendi başına gelen var mı şuan nst bağlıyım bebeğimin kalbi hızlı atıyor 36+3 üm
Eliff_gny Minikbiranne35 Allah yardımcın olsun canım. Bebeğin suyunda azalma varsa kalp atışı düşük çıkarsa acil sezaryene bile alırlar normal olma olasılığı yoksa bebekte herhangi bi sıkıntı yasanmamasi için korkma dua et hersey olacağına varır bizede haber et yine
Rabiul Minikbiranne35 sakin ol canım bir şey olmaz vaktinde gelir inşallah 🌸 hastaneye yatış verirler belki suyundan dolayı
Cimenn1223 Minikbiranne35 benimde suyum sınırdaydi doktorum hemen bugün doğurtaym dedi suni sancı vermek istedi açılma sanci hic biri çıkmadi suniyi de ben kabul etmedin 4 gün sonraya gün verdi doguma giderken sedyede o son suyumda sızmıştı hemşire doguma giriyorsn endişelenme demişti Allahin izniye suyun bitmedigi surece sorun olmaz kuzum azalma varmş bitti dememiş doktorun
Kubradagdevren Minikbiranne35 geçmiş olsun canım rabbim hayırlısını versin inşallah herşey olacağına varır sen stres yapma sakin ol imkanında varsa hemen bi taze sıkılmış havuç suyu içersen belki şifa olur inşallah suyu için 🤲🏻🫶🏻
Eliff_gny Minikbiranne35 korkmayın 36 hafta erken değil artık doğum için benim yeğenim de 36 haftalık doğdu 2.800 gram doğdu küveze girmedi şimdi tombik 1 yaşında
Rabiul Minikbiranne35 37 normal sayılıyor zaten canım doktorlar daha iyi bilir ben ne desem yanlış olur doğum olmuş olsa belki direk çıkar belki 3-4 gün kuvöz de kalır bilemediğim için yanlış bir şey demek istemem
1zehrs Kalp atışları iyi değilse suni deneyeceklerini sanmıyorum inşallah ikiniz için de hayırlı bir şekilde doğum gerçekleşir Allah yardımcınız olsun ❤️
Gg5348 Minikbiranne35 yiğenim 36 haftalık doğdu şimdi ilkokula gidiyor çok şükür hiç üzülme sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻