Alinerva Kızlar bugün adet gecikmesi yaşadım 3 gün oldu test yaptım 2 çizgi net çıktı kan tahlili verdi 30,11 beta değeri sizce nasıl değer doktora gidicem ama sormak istedim size . Siz kaç değerle öğrendiniz
Sakineoncu Alinerva az çıkmış gibi beta değeri benim adetim gecikmeden yapmıştım ve 244 çıkmıştı inşallah sağlıklı gebeliktir
_Mother_ Alinerva ilk değerden çok 48 saat arayla artışı daha önemli geç döllenme olmuş olabilir 2 gün sonra tekrarlayın aradaki farka bakın mesela benim normalde adetim 29 Mayıs’tı ama geç yumurtlama oldu 22 Mayıs’ta o yüzden adetim 8 Hazirana attı bunu bilmiyor olsam 5 gün gecikme ile kan sonucum 48.54 dicem ama yumurtlamaya göre adetime 5 gün var ve kan sonucum gayet iyi seninde öyle olabilir yumurtlama tatihini bilmiyor isen
myavocado Alinerva 47 ile öğrenmiştim adete 4 gün kala. Sizin için şu an önemli olan iki üç gün sonra tekrar kan verip beta artışınıza bakmak.
Cimenn1223 Alinerva beta takibi yap canim Belki geç döllenme olmuştur hemen doktora gitme kese de bebekte gözükmez değerinin artışına bak 2 gün sonra yine kan ver
Hasret18ayaz İlk gebeligimde beta 1.7.39 2.30.14 3.60.85 4.305.82 Şimdi tekrar hamileyim 13.9 2.33.94 3.46.98 İlk bebeğim iki yaşında sağlıkla kavuştuk ama bunda değer bugün az artmıştı umarım sağlıklı olur
Zynpkcn Bence doktora gitme konusunda acele etmeyin düzenli sekilde kan verdiğiniz yerde 2 gunde bir verin artisintakip edin 1500 gecince en azinda kese görmüş olursunuz simdi gitseniz bile dotor size cok yeni birsey gorunmez simdi vs dcek cunku