Nurakdas- Kızlar merhaba kardeşim için bir şey soracağım 16. Haftada cinsiyette yanılma olabilir mi veya başına böyle bir şey gelen oldu mu yardımcı olabilir misiniz, ultrason görselinden anlayan olursa iletebilirim
beyzzsenturkk Nurakdas- yanılma olmaz ama pozisyona bağlı değişkenlik olabilir kordonu genellikle erkeğe benzetiyorlar ben kızımı 16. haftada öğrenmiştim
Fatmauzun_ Nurakdas- öyle bir oluyor kı 33 haftaya kadar erkek bildıgımı kız cıktı zaten ıkı hafta sonrada dogurdum 😂😂😂
-SerDam- Nurakdas- Yani kimsenin hevesini kırmak istemem ama benim dayım ve teyzemin çocuklarına farklı zamanlarda özel doktora gitmelerine rağmen birine %80-90 kız diğerine %95 kesin kız dediler hersey tabiki ona göre ayarlandı ve sonuç ikiside erkek oldu.. şuan ben ikizlere hamileyim we ikisine de erkek diyorlar kordonlari farklı yerde ve bariz gördüğümüz halde ben hala tedirginim
Nurakdas- beyzzsenturkk yanılma ihtimali azdır o zaman teşekkür ederim bu arada gebelik yaptığınız için dalgınlığıma gelmiş 🥰
Nurakdas- Fatmauzun_ doğru valla 😂 kardeşim de öğrendi kız bekliyordu herkes belirtilere vs. Kız diyorduk erkek çıkınca acaba yanılma olur mu diye şüpheye düştük daha detaylı gitmedi
Fatmauzun_ Son_gul girdim girmez olurmuyum ama hep gibi sana ne kız derim ne erkek derim dedi erkeğe biraz daha yatkındı meğerse bizim kızın şeyi ödemliymiş pipi gibi gözüküyordu sağlık olsun yerim onu ben 😂🧿🙏