Krmm09 Ankara’da bildiğiniz gebelik isteyenler için tedavi eden doktor varmı ama %100 sonuç alacağım bir doktor
myangelson Krmm09 başlığı Ankara’da doktor önerisi falan yazsaydiniz daha iyi olurdu aslında böyle herkes bakmayabilir
orkidemm_ Krmm09 hiç bir doktor yüzde yüz sonuç veremez bebek nasip işidir nasibinde varsa Allah nasip etmişse doktor ,tedavi ,iğne ,ilaç sadece birer vesiledir şöyle sorman gerek Ankara’da iyi ilgili işinde bilgili bir doktor var mı ? Diye
mrp2023 Krmm09 canım bu işlerde malesef %100 diye bir durum yok bence önce buna kendini alıştırmalısın öyle bişey olsa herkes giderdi veya parasıyla olacak bişey olsa herkes parayı verip giderdi malesef bizde tüp bebek tedavisinde olduğumuz için bunları yazıyorum
Enfal_06 Krmm09 doktor ismi yazınca siliniyor galiba Ankara’da yaşıyorum ama %100 sonuç alacağınız bi doktor bilmiyorum üniversite hastanelerinde ve özel hastanelerde iyi doktorlar var
Krmm09 orkidemm_ ya ben çok etkilendim gencim ondanmi 20 yaşındayım 3 yıl evliyim çok sitres yaptığım için geriliyorum
[silindi] Krmm09 Prof. Dr. Kutay Biberoğlu 3 senelik hastanelerde sürünmemi 3 ayda sonlandırdı canım doktorum🙏🏼 infernilite alanında en başarılı doktor.
Sevde11 Krmm09 daha önce sen de esinde tüm kontrollerinizi yaptirdiniz mi yani hormon vs. bi sikinti yoksa en büyük neden stres
Krmm09 Sevde11 yaptık bende pcos ve sağ tüp kapali eşimde siperm azlığı var aşılama da yaptım bu sefer tüp bebek denicez