Kubradagdevren Tugce-K yok canım ara ara belime sırtıma vuran kasık ağrım oluyor tıpkı adet sancısı gibi hal öyle olunca da sürekli lavaboya gitmek istiyorum
Tugce-K Kubradagdevren aaa anladım sizin sanki her an olabilir gibi 😍 ben öyle bi durumu hiç yaşamadım daha🤷🏻♀️
Rehdaveannesi Kubradagdevren Birkaç gündür benim de öyle, özellikle geceleri ama gelen giden yok maalesef. 😅Yarın kontrolüm var, 39 haftalık olacağız belki açılman var der diye ümit ediyorum
ozgeerkan73 Aysemm44 uygulamaya gore son 15 gün , doktorun söylediğine göre 3 gün içinde doğurur muşum Çok yoruldum artık uyuyamıyorum, sancilarim durmuyor dün gece doğurucam dedim o kadar sancim vardı yine olmadi
Ask1907FB Aysemm44 son 62 normal doğum uzayada bilir erkenden olabilir bakalım 😇şmdiden sağlıkla kucağınıza alırsınz inşş
hatice2002 Yadis daha bir gün önce bu şekilde konuşmuştuk son 17 diye gün sayıyordum ama acil yatışa aldılar yarın da sezeryan olacağım söylendi 37. Haftada hiç beklemiyordum gün almaya gelmiştim sözde.
hatice2002 Yadis gelişim geriliği varmış 3 hafta. Plesenta dan kaynaklı diye düşünüyorlar tam besleyemiyormuş. Ayrıca bebekte strese girmiş öyle söylediler