Hayallerim23 SrpYlmz ay yarın bende gideceğim aynı mesaj bana da geldi Dr Ali ekize mi gittiniz ? Memnun kaldınız mı
SrpYlmz Hayallerim23 evet Ali Ekiz’e gittim aşırı memnun kaldım çok ilgili karsinda kocaman ekran var doktor her ince detayini sana anlatırken sende karsidan gorebiliyorsun 45 dk 1 saat falan sürüyor bütün organlarini iç dış hepsini gösteriyor fotoğraf veriyor iki tane ,sana dosya veriyor ve diğer çektiği herşeyi sana vatsaptan atıyorlar aynı zamanda sempatik tatlı bir doktor memnun kalirsiniz🥰
Hayallerim23 SrpYlmz ay içim rahatladı Şuan yarın gidecektik üstüne bunu görmem çok iyi oldu teşekkür ederim 🥰
serpilsadan myavocado Kızlar ikili ve üçlü testleri bende yaptırdım ama elimde somut bi belge yok yani doktorum vermedi sadece e nabızdan görüntüleyebiliyorum sonuçları benimde bir hafta sonra detaylı ultrason elimizde somut bi belge olması zorunlu mu?
Cosimaniehaus serpilsadan ikili test yaptırdınız mı dedi bugün detaylıda. Görmeye gerek duymadı doktorumuzun baktıgını söylediğimde. Sorular sordu önceki ultrason görüntüleri, tahlil vs herhangi bir şey istemedi. Sistemde varsa ordan görürler zaten e nabızdan.
SrpYlmz Hayallerim23 rica ederim 🩷 herşey yolundadir inşallah miniginizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde görürsünüz 🙏🩷
serpilsadan Cosimaniehaus Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için tüm süreç hepimiz için sağlıkla kolaylıkla geçsin inşallah
M-Urass_Mom Cosimaniehaus Daha yeni gittim ve idrarın olmaması gerektiğini söyledi doktor. Şekerli şeyler ya da kahve tüketebilirsiniz hareketli olması için hepsi bu
Humeyra34 Cosimaniehaus idrar a sksk gitmenize gerek yok,hareketlenmesi için bebeğiniz tatlı biseyler yiyip gidin ,bide salonda beklerken yürüyüş yapın ,bazen kendini göstermiyor bebek bazı ölcumler için salonda yürüyüş yapmıştım
uzman_1annemy Lina_alya_aras Hem özel hem devlet takibli olmaya çalışıyorum ve mümkünse bir kaç devlet Hastanesi’ne gitmeye çalışıyorum malum durumum riskli heran nerde nasıl ne durumda yetisirsem diye🤗21 haftaligim canım bugün doktor amniyo sıvısı gayet iyi gelişimi gününe eş değerde görünürde sağlıklı bebeğin dedi amniyosentez istermisin dedi hem yaş hemde geçirmiş olduğum hastalık sebebi ile ama imza atıp istemedim bu saatten sonrası başım gözüm üstüne dedim ve atıp imzayı çıktım toparlacik bir suratı vardı minik çenesi düğme gibi burnu ultrason cihazı bile canını yakacak diye korkuyorum istermiyim hiç sıvı vs alınsın 🥺
Lina_alya_aras uzman_1annemy oyyy Allah’ım sizi bir birinize bağışlasın canım inşaallah geçer riskiniz iyi olursunuz üzme kendini stres yapma kendine 🥲 bende çok kötü kanamalar yaşadım bildiğin dört parmağım kadar parçalar düştü bende ikizlerimden birini kaybettim ama Allah birini nasip etti bana çok şükür 🩷
uzman_1annemy Lina_alya_aras Rabb’im ikinize birlikte her gün yeniden doğmuş kadar musmutlu ve uzun ömürler versin inşallah 🤲💕
Cihangir09 Cosimaniehaus sıkışık olmanıza gerek yok ama girmeden önce kahve içebilir yada çikolata yiyebilirsiniz biraz hareketli olması gerekiyor ☺️