Hatice4136 sen 9 ay ben 1 buçuk sene oldu herkes iki yüzlü olmuş evledim hayırlı olsun gelmedi geleceğiz geleceğiz lafı yaptı kapandı sonra hamileyim çağırdım binkac defa işlerim var dedi sonra hamileligim berbat geçince kimseyi çağırmadim iş yapmayı geç yemek bile zor yapiyordum neyse aniden dogum oldu beni arasan haber versen geliriz dedi biseye ihtiyacın varsa dedi sağol yok dei neyse eve geldim hala gelen yok geçmiş olsun gözün aydın sadece telefon açıldı sonra bebeğimi kaybettim ellerine almışlar nsiey gelmişler basın sagolsun felan diye bende içimden dedim bebeğim ölüncemi gelmek istediğim gelmeseydiniz umrumda değilsiniz dedim artık ne ararim ne zillerine basarim kapıda gorursem merhaba diyorum onlar arada basıyor napiyon sesin çıkmıyor arada gel felan bende hastayım yorgunum eşim evde oluyor görüşürüz sonra diyorum kapıyorum herkese ben mesafemi koydum oğlumu kaybettikten sonra kimsen olmasın eşim olsun yeter bana artik kimseye ihtiyaç duymamayi öğrendim çünkü millet senim acını aça aça mutlu oluyor neden oğlumu kaybetmeseydim gine gelmeyecekti gelmeseydi ben kismenin nasiyetiyele toparlanmadjm suan toparlandiysem bebek düşünüyorsam eşimin sayesinde Allah ondan razı olsun rabbim yokluğunu göstermesin bana inşallah 🥰 bende samsunda oturuyorum varsa takiplesip bulusalim