Ezomommy benim-kalbim-o kişiden kişiye değişiyor canım herkesin aynı değil ama benim biraz uzun sürdü evet 🥹
zlm-as buarada benimde kese göründü ama bebek için 10 gün sonra gel dedi dokdorum.geç döllenme olabilirmiş şuan bebek görünmüyor
chaos benim-kalbim-o bazen geç haftalarda da başlayabiliyor bulantı arkadaşımın 3 kızı var hiçbir gebeliğinde bulantı nedir bilmedi çok da alakası yok bence cinsiyetle 😅 gönlünüzden geçen ne ise inşallah nasip olur 🙏❤️
benim-kalbim-o aysegul1122 evet yaa gerçekten ilk çocukta insan biraz cahil oluyor açıkçası herşeye bişey bulabiliyoruz olsa bi dert olmasa bi dert 😄
Cicianne55 benim-kalbim-o 6.haftanin ilk günü başladı, 37+2′deyim bugün bile 4 kere kustum. Gebeliğim boyunca durmadı hiç bulantılarım bir de üstüne yanmasını çekiyorum. Artık o kadar alıştım ki sanırım doğurduktan sonra da kusarım gibi geliyor. 😒
Aerithma benim-kalbim-o ben hamile olduğumu öğrenmeden önce başlamıştı öyle şüphelenmiştim yani tahmini olarak 4. 5. haftada başlamıştı. 12.haftada tamamen kesildi. Bazı insanlarda hiç olmuyor. Bazılarında 12.haftadan sonra başlıyor. Bünyeye göre değişkenlik gösteriyor.
Zeg525534 benim-kalbim-o her gün değildir ya bi kereliktir diye düşünüyorum bunu sormamıştım ama cesarette edemedim😅
annesininballisi benim-kalbim-o bebeğimi bulantılarım sayesinde öğrendim. 25 hafta olduk hala bulantılarım var doğuma kadarda gider herhalde 😔🫠
Tbytkn Adet sancısı çekiyorum adet olunca olan o yanma hissi var garip yaa rahatsız ediyor korkutuyor insanı bu adet ağrısı gibi ağrılar
Zeyciikk @benim-kalbim-o 6-7nci haftalarda başlayıp 11e kadar çok bulantılı geçirdim sonrasında rahatladım çok şükür. Şimdi hala ara ara bulanıyor ama o zamanlardaki gibi değil. Hemen prilam içip hayatıma devam ediyorum 😁
annesininballisi benim-kalbim-o evet normalde midesi hassas bi insan da değilim cokta kusmam ama su 6 aylık süreç beni cok zorladı 🤷🏻♀️