benim-kalbim-o Kızlar kaç haftalıksınız bulantılarınız başladı mı yarın doktora gidecem programa göre 5 haftalık görünüyor ama hiç bir belirtim yok 🤷♀️
benim-kalbim-o Aslanmom1 Allah yardımcınız olsun benim ikinci gebelik ilkte de olmadı biraz geç öğrendim onu bişey hissetmedim bunuda erken öğrendim belirti olmayınca tedirgin oldum açıkcası
Tbytkn Aslanmom1 size soru sormak istiyorum bende şuan 7+2 ipne girer gibi batmalar hissediyorum doktorum normal rahat ol dedi sizde yaşadınız mı
benim-kalbim-o ZeynepDuru17 çok zor bazen normal halimizde bile kusma bulantı falan olunca çok zor oluyor
benim-kalbim-o rabia41_ ayy olmaz inşallah ya ilki çok rahattı biraz tiksinmem oldu onun dışında bişey olmadı inşallah buda öyle olur
benim-kalbim-o momofmychildren maşallah benimde ilk gebeliğim öyleydi şuanda da bişey yok inşallah yine olmaz 🥲
ZeynepDuru17 benim-kalbim-o ne siz sorun ne ben söyleyim yani içtiğim su bile zehir gibiydi yedigimden tat almiyordum yiyemiyordum yesem direk çıkıyordu ve çok Berbat bişey Allah kimseye yaşatmasın inşallah
Gamzecabuk Hafta da başladı hala devam ilac kullanmaz isem yediğim herseyi çıkarıyorum kullanır isem bi sabah aç karnına kusuyorum sonrası iyiyim karnım acıkınca bi bulantı hissediyorum yediğimde geçiyor ama 😀
chaos benim-kalbim-o ilk gebeliğimde 5 haftalıkken başladı 16 haftalıkken bitti, bu gebeliğimde de 5 haftalıkken başladı 12+3 şu an umarım 1 aya bitmiş olur
benim-kalbim-o chaos inşallah Allah yardımcınız olsun cinsiyetleri ne peki ilkin ve şuankini öğrendiniz mi aceba ☺️
benim-kalbim-o Mucizem0301 erken başlamış sizinde şuan bende bişey yok ya olsa çoktan olurdu diyorum yani 🫠