AAselinannesi06 Kalpte parlaklık görülmesi down sendromuna mı işaret ediyor bulgusu bile yeterli diyorlar ama ne kadar doğru Bu şekilde olup beneğini sağlıkla dünyaya getiren anneler var mı
Alyami AAselinannesi06 ilk gebeliğimde oğlum için dediler ama kendiliğinden geçti korkmanıza gerek yok tek başına bişi ifade etmiyor. Şuan 4 yaşında çok şükür 🙌
Karanfill AAselinannesi06 ilerleyen haftalarda geçiyor stres yapmayın boşuna. Benim de ilk kızımda vardı, doktorum sadece kalbinde parlaklık olan bebeklerim hep sağlıklı doğdu demişti hatta .
Nnk87 AAselinannesi06 gebelerin ℅90 nında çıkıyormuş. Önemsemeyin derim. İlerki haftalarda geçiyor. Hamile kimle konuşsam varmış parlaklık ama çocuklar maşallah sağlıklı. Tek bir bulgu ile down sendromlu demek mantıksız geliyor bana.
_momandad AAselinannesi06 Benimde bebeğimde kalpte parlaklık görülmüştü ama şu an çok şükür bir sıkıntısı yok zaten kendi doktorumda kafaya çok takma sonradan düzeliyor demişti şimdi maşallah turp gibi oğlum 😅
AAselinannesi06 Alyami bana detaylıda görüldü ama şuan 37 haftadayız parlaklık geçti perinatoloji tek başına anlam ifade etmez dedi ama Duyduğum ve okuduğum kadarıyla bulgusu bile görülmesi yeterli oluyor diyorlar 😔