Yesimdeniz Mervemoommm bizim eşimle aramızda 12 yaş var eşim büyük ama hiçte göstermez yaşını söylemesem anlamazlar yani okadar yaş farkı olduğunun
Rabiul Mervemoommm 6 yaş var ama hala çocuk gibi 🤦♀️ 30 yaşında koca bir bebek, kızımla beraber büyüyecek 🤷🏼♀️
zeynosileannis Mervemoommm 9 yaş var biraz daha genç gösteriyor eşim. İkimizde daha sakin ve ağırbaşlı insanlarız o yüzden anlaşabiliyoruz. Ben hiç yaşıtım biriyle evlenmek istemedim hep benden en az 5 yaş büyük olsun istedim
2princessmother Mervemoommm aramızda 6 yaş var eşim olgun bana göre tabi bende ona ayak uydura uydura olgunlaştım 😀 bu arada olgunluğun yaşla hiçbir alakası yok tamamen karakter ve kişilik meselesi Öyle adamlar görüyorum ki 45 yaşında ama 15 yaşında gibi kimisini ne görüyorum ki 15 yaşında ama 30 yaşında gibi 😊
gizemvatanseverbal Mervemoommm 2 yaş büyüğüm, bazen ben parkta oynarken beni kandırdın diyor 😂 çok sorun etmiyoruz.
Mine-tayfun Mervemoommm 1 yaş var Ben 16 yaşındaydım eşimde 17 şuan ben 23 o 24 beraber büyüdük Allahın izniyle bu ay aramıza kızımız da katılacak. Ömür boyu hiç ayrılmayız inşallah